Udstyr der passer

El-hejs
El-hejset kan monteres næsten hvor som helst på stilladset. Det kan transportere vare med en vægt op til 150 kg.

Tagtransportør
Bruges f.eks. til at transportere tagsten til taget. Tagtransportøren opbygges på jorden og er udstyret med stopklodser for oven og en sikring, der bremser transportkurven ved eventuelt kabelbrud.

Vare- og personelevator
Vare- og personelevatoren er den hurtige hejseanordning, når man skal have personer og materialer hejst op og ned.

Afskærmningsnet
Afskærmningsnettet forhindrer, at der falder materialer ned fra stilladset. Desuden giver det en vis beskyttelse mod vejrliget. Udstyr til stilladsarbejde Totalinddækning En armeret plastpresenning er velegnet ved tæt inddækning af stillads i forbindelse med højtryksspuling og sandblæsning – samt som værn mod vejr og vind. Armeringsnettet er fremstillet af polyethylen, som er et miljøvenligt plastmateriale. Ved deponering sker der ingen udvaskning af giftige stoffer, og det er helt ugiftigt for planter og dyr. Med stilladspresenninger er håndværkerne effektivt afskærmet mod kulde, regn og blæst – uden at lukke dagslyset ude.

Nedstyrtningsrør
Nedstyrtningsrør med slidstriber. Det perfekte skaktsystem, der er afprøvet og tilladt til 40 meters længde. Kunststofrørerne er støjsvage og fremstillet efter et nyudviklet og mere slidstærkt koncept Systemet er fleksibelt; det har et velassorteret tilbehørsprogram og kan tilpasses til løsning af meget forskelligartede opgaver.